Palvelemme ensisijaisesti ajanvarauksella. Varaathan siis sovitusajan etukäteen, jotta voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Kiitos!

Ajanvarausjärjestelmän lisäksi voit tiedustella vapaita aikoja sekä tehdä ajanvarauksen numerosta 050 526 3091 (soitot aukioloaikojen puitteissa, tekstiviestit ja Whatsapp-viestit), yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla info [at ] jyvaskylanjuhla-asu.com tai Facebook-sivujemme kautta. 

Järjestelmän tarjoama aika on yhtä sovittajaa kohti. Jos teitä tulee yhtä aikaa esimerkiksi sulhanen + bestman / morsian + kaaso sovittamaan pukuja, varaa kaksi peräkkäistä aikaa. Pääsääntöisesti palvelemme useamman samaan seurueeseen kuuluvan asiakkaan peräkkäin. 

Ohjeita ajanvaraukseen:

Jos olet varannut miesten pukukokonaisuuden ja varaat ajan sen sovitukseen/noutamiseen, valitse sitä varten: Miehen puvun/vanhojentanssipuvun HAKUsovitus.

Jos olet teetättänyt meillä muutosompeluita esim. hääpukuun/juhlamekkon/vanhojentanssimekkoon ja olet saanut tiedon, että ne ovat tehty, varaa sovitusaika kohdasta: Korjausompelu ja muutostyöt > sovitus tehtyjen muutostöiden jälkeen (30min).


Muuta huomioitavaa

Vältäthän voimakkaiden hajuvesien, itseruskettavien öljyjen/rasvojen sekä voimakkaan meikin käyttöä tullessasi sovitukseen. Näin tuottemme pysyvät puhtaina ja myyntikuntoisina, kiitos ymmärryksestäsi! 

Sovituspalvelumme ovat pääasääntöisesti ilmaisia. Jos aiot teetättää tai tilata mekon/puvun muualta ja haluat tulla sovittamaan esim. hääpukuja tai miesten pukuja, tällöin sovitus on maksullinen (20e/max 30min), myös mittojen ottaminen alk. 20e. Palvelu maksetaan sovituksen yhteydessä.  

Vuokratessasi meiltä asuja tai asusteita, tutustuthan näihin vuokrausehtoihin ennen vuokraamista. Vuokraamalla meiltä hyväksyt nämä ehdot.