Palvelemme ensisijaisesti ajanvarauksella

Sovitusajan varaamalla varmistut siitä, että käynnilläsi myyjämme pystyy ajan kanssa vastaamaan kysymyksiisi, ja sinun on mahdollista tutustua valikoimaamme/sovittaa tuotteita. Sovitusajan varaaminen ei velvoita sovittamiseen, vaan takaa yleisesti sen, että myyjä pystyy palvelemaan sinua ajan kanssa käynnilläsi. Sovittaminen tapahtuu meillä palvelusovituksena myyjän avustamana eli tuotteitamme ei ole mahdollista sovittaa ns. itsenäisesti, josta johtuen sovitusajan varaaminen on tarpeen. :)

Jos tulet ilman ajanvarausta, varauduthan odottamaan myyjän vapautumista esim. mahdollisten kysymyksien osalta/mahdollisuutta sovittaa. Joinakin päivinä ajanvarauksia saattaa olla niin paljon, että emme valitettavasti pysty ottamaan vastaan asiakkaita ilman ajanvarausta. Varaathan sovitusajan ensisijaisesti aina etukäteen ja erityisesti silloin, mikäli tulet kauempaa. Saavuthan ajallaan varaamaasi sovitukseen tai tarvittaessa siirrät/perut ajan mahdollisimman ajoissa, kiitos!

Huomioita ajanvaraukseen liittyen

Yllä olevan nettiajanvarauspainikkeen lisäksi voit varata sovitusajan numerosta 050 5263091 aukioloaikojen puitteissa (ti-pe 12-17, la 10-15), yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla info@jyvaskylanjuhla-asu.com

 Pystymme mahdollisuuksien mukaan järjestämään sovitusajan kiireellisesti samallekin päivälle, vaikka nettiajanvarauksessa ei olisi vapaita aikoja. Tarjoamme myös mahdollisuuksien mukaan sovitusaikoja yleisen aukioloaikamme ulkopuolella, mikäli asiointi meillä olisi muuten hankalaa järjestää. Kiireellisistä sovitusajoista ja aukioloaikojen ulkopuolisista sovitusajoista tiedustelut soittamalla tai sähköpostitse.


Huomioita sovituksiin liittyen

Tulethan sovitukseen ilman hajusteita, itseruskettavaa, voimakasta meikkiä ja muuta vastaavaa kosmetiikkaa, jotta tuotteemme pysyvät puhtaina ja myyntikuntoisina. Voimme joutua kieltäytymään sovituksesta voimakkaiden hajusteiden tai muiden tahraavien kosmetiikkatuotteiden takia. Kiitos ymmärryksestäsi!

Mikäli sinulla on pitkät hiukset, suosittelemme ottamaan sovitukseen mukaan esimerkiksi hiuslenkin, jolla hiukset saa hetkellisesti kiinni. Tämä helpottaa sovituksessa mm. vetoketjujen kiinnilaittoa ja mahdollisten mittauksien tekemistä.

Liikkeessämme on erilliset omat sovitustilat miesten pukujen ja mekkojen sovituksiin.
Pyydämme kuitenkin sovitustilojemme koon huomioiden, että sovittajan mukana on korkeintaan kaksi makutuomaria.

Sovitukset tehdään meillä ns. palvelusovituksina eli myyjä on kanssasi/kanssanne läsnä koko sovitustilanteen ajan vastaamassa mahdollisiin kysymyksiin ja avustamassa tuotteiden pukemisessa. Sinun ei tarvitse sovitukseen tullessa tietää etukäteen puku-/juhlavaatekokoasi, vaan se tarkentuu sovituksen aikana myyjän avulla. :)

Myyjän avustavasta roolista ja läsnäolosta huolimatta sovittajan ei tarvitse olla vähissä vaatteissa myyjän nähden. Esimerkiksi miesten pukujen/asusteiden sovituksessa myyjä antaa asiakkaalle sovituskoppiin itsenäisesti puettavaksi ensin housut ja kauluspaidan ennen takin sovittamista kopin ulkopuolella.

Myyjä avustaa pitkät mekot yläkautta verhon välistä asiakkaan ollessa sovituskopin sisällä. 
Mekkojen sovitustilassa sovittajalle on oma sovituskoppi, mutta sovitustilassa saattaa olla samanaikaisesti laajemmassa ns. peilaustilassa toinen sovittaja yhden tai useamman makutuomarin kanssa.

Sovituspalvelumme ovat pääsääntöisesti ilmaisia. Jos lähtökohtaisesti aiot teetättää tai tilata mekon/puvun muualta ja haluat tulla sovittamaan esim. hääpukuja tai miesten pukuja, tällöin sovitus on maksullinen (20e/max 30min). Otamme myös mittoja muualta tilattavaan tuotteeseen, hinta alk. 20e. Palvelu maksetaan sovituksen yhteydessä. Kysy tarpeen mukaan lisätietoa!

Mikäli kaipaat mitä tahansa lisätietoja sovituspalveluistamme, sovitustilanteesta tai sinulla on erityistoiveita sovitukseen liittyen, voit olla meihin matalalla kynnyksellä yhteydessä. :)

Vuokratessasi meiltä tuotteita, tutustuthan näihin vuokrausehtoihin ennen vuokraamista. Vuokraamalla meiltä hyväksyt nämä ehdot.