Ajankohtaista 12/2021

 Pyydämme, että sovittajan mukana on korkeintaan yksi makutuomari koronatilanne huomioiden.


Palvelemme ensisijaisesti ajanvarauksella

Sovitusajan varaamalla varmistut siitä, että käynnilläsi myyjämme pystyy ajan kanssa palvelemaan sinua. Jos tulet ilman ajanvarausta, varauduthan odottamaan myyjän vapautumista/mahdollisuutta sovittaa. Varaathan ensisijaisesti sovitusajan etukäteen ja erityisesti silloin, mikäli tulet kauempaa. Saavuthan ajallaan varaamaasi sovitukseen tai tarvittaessa siirrät/perut ajan mahdollisimman ajoissa. Kiitos!

Huomioita ajanvaraukseen: 

Yllä olevan nettiajanvarauspainikkeen (slotti.fi/booking/jyvaskylanjuhla-asu/) lisäksi voit varata sovitusajan numerosta 050 5263091 (soitot aukioloaikojen puitteissa), yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla info@jyvaskylanjuhla-asu.com

 Pystymme mahdollisuuksien mukaan järjestämään sovitusajan kiireellisesti samallekin päivälle, vaikka nettiajanvarauksessa ei olisi vapaita aikoja. Pystymme myös mahdollisesti tarjoamaan sovitusaikoja aukioloaikojemme ulkopuolella, mikäli asiointi meillä aukiolomme aikana on hankalaa järjestää. Kiireellisistä sovitusajoista ja aukioloaikojen ulkopuolisista sovitusajoista tiedustelut soittamalla tai sähköpostitse.

 Ajanvaraukset korjausompelu- ja muutostöiden aloituksiin/suunnitteluihin & sovituksiin tehtyjen muutostöiden jälkeen pelkästään sähköpostitse info@jyvaskylanjuhla-asu.com 
tai soittamalla 050 5263091 aukioloaikojen puitteissa.

Nettiajanvarauksen aika on yhdelle sovittajalle. Jos teitä tulee kerralla kaksi sovittajaa, varaa peräkkäin kummallekin sovittajalle oma aika. Palvelemme samaan seurueeseen kuuluvat asiakkaat peräkkäin. Mikäli sovittajia tulee enemmän kuin kaksi, olemalla meihin yhteydessä voimme tehdä puolestasi kerralla pidemmän varauksen.

 Miesten pukujen vuokrauksen osalta suosittelemme vielä uudelleen sovittamista noutamisen yhteydessä erityisesti sulhasille, kauempaa tuleville sekä tilanteessa, jossa epäilet mittojesi muuttuneen ensimmäisestä sovituksesta. Jos haluat sovittaa vuokraamasi puvun meillä vielä noudon yhteydessä, varaa sitä varten hakusovitusaika etukäteen kohdasta "Varatun puvun HAKUsovitus". Mikäli et sovita vuokraamaasi pukua noudon yhteydessä, olethan meihin heti yhteydessä, jos huomaat tarvetta muutoksille.

Muuta huomioitavaa

Tulethan sovitukseen ilman hajusteita, itseruskettavaa, voimakasta meikkiä ja muuta vastaavaa kosmetiikkaa, jotta tuotteemme pysyvät puhtaina ja myyntikuntoisina. Voimme joutua kieltäytymään sovituksesta voimakkaiden hajusteiden tai muiden tahraavien kosmetiikkatuotteiden takia. Kiitos ymmärryksestäsi!

Sovituspalvelumme ovat pääsääntöisesti ilmaisia. Jos aiot teetättää tai tilata mekon/puvun muualta ja haluat tulla sovittamaan esim. hääpukuja tai miesten pukuja, tällöin sovitus on maksullinen (20e/max 30min), myös mittojen ottaminen alk. 20e. Palvelu maksetaan sovituksen yhteydessä.  

Vuokratessasi meiltä asuja tai asusteita, tutustuthan näihin vuokrausehtoihin ennen vuokraamista. Vuokraamalla meiltä hyväksyt nämä ehdot.