Ajankohtaista 5/2022
Mikäli et löydä aikaa nettiajanvarauksesta vanhojentanssimekkojen sovitukseen, tiedustele lisäaikoja sähköpostitse info@jyvaskylanjuhla-asu.com tai soittamalla aukiolon puitteissa nroon 050 5263091.


Palvelemme ensisijaisesti ajanvarauksella

Sovitusajan varaamalla varmistut siitä, että käynnilläsi myyjämme pystyy ajan kanssa palvelemaan sinua. Jos tulet ilman ajanvarausta, varauduthan odottamaan myyjän vapautumista/mahdollisuutta sovittaa. Varaathan sovitusajan ensisijaisesti aina etukäteen ja erityisesti silloin, mikäli tulet kauempaa. Saavuthan ajallaan varaamaasi sovitukseen tai tarvittaessa siirrät/perut ajan mahdollisimman ajoissa, kiitos!

Huomioita ajanvaraukseen: 

Yllä olevan nettiajanvarauspainikkeen lisäksi voit varata sovitusajan numerosta 050 5263091 (soitot aukioloaikojen puitteissa), yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla info@jyvaskylanjuhla-asu.com

 Pystymme mahdollisuuksien mukaan järjestämään sovitusajan kiireellisesti samallekin päivälle, vaikka nettiajanvarauksessa ei olisi vapaita aikoja. Pystymme myös mahdollisesti tarjoamaan sovitusaikoja aukioloaikojemme ulkopuolella, mikäli asiointi meillä aukiolomme aikana on hankalaa järjestää. Kiireellisistä sovitusajoista ja aukioloaikojen ulkopuolisista sovitusajoista tiedustelut soittamalla tai sähköpostitse.

 Ajanvaraukset korjausompelu- ja muutostöiden aloituksiin/suunnitteluihin & sovituksiin tehtyjen muutostöiden jälkeen pelkästään sähköpostitse info@jyvaskylanjuhla-asu.com 
tai soittamalla 050 5263091 aukioloaikojen puitteissa.

Muuta huomioitavaa

Tulethan sovitukseen ilman hajusteita, itseruskettavaa, voimakasta meikkiä ja muuta vastaavaa kosmetiikkaa, jotta tuotteemme pysyvät puhtaina ja myyntikuntoisina. Voimme joutua kieltäytymään sovituksesta voimakkaiden hajusteiden tai muiden tahraavien kosmetiikkatuotteiden takia. Kiitos ymmärryksestäsi!

 Tullessasi sovittamaan hääpukuja tai juhla-/vanhojentanssimekkoja: Sovittajalle on oma sovituskoppi, mutta sovitustilassa saattaa olla samanaikaisesti laajemmassa ns. peilaustilassa toinen sovittaja yhden tai useamman makutuomarin kanssa. Pyydämme koronatilanteen huomioiden, että sovittajan mukana on korkeintaan yksi makutuomari.

Sovituspalvelumme ovat pääsääntöisesti ilmaisia. Jos aiot teetättää tai tilata mekon/puvun muualta ja haluat tulla sovittamaan esim. hääpukuja tai miesten pukuja, tällöin sovitus on maksullinen (20e/max 30min), myös mittojen ottaminen muualta tilattavaan tuotteeseen alk. 20e. Palvelu maksetaan sovituksen yhteydessä.  

Mikäli kaipaat lisätietoja sovituspalveluistamme, sovitustilanteesta tai sinulla on erityistoiveita sovitukseen liittyen, voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse tai soittamalla.

Vuokratessasi meiltä tuotteita, tutustuthan näihin vuokrausehtoihin ennen vuokraamista. Vuokraamalla meiltä hyväksyt nämä ehdot.