Palvelemme ensisijaisesti ajanvarauksella. Varaathan lähtökohtaisesti aina sovitusajan etukäteen ja erityisesti silloin, mikäli tulet kauempaa. Näin voimme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Kiitos!

Ohjeita ajanvaraukseen:

Nettiajanvarauksen lisäksi voit varata sovitusajan numerosta 050 526 3091 (soitot aukioloaikojen puitteissa), yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla info@jyvaskylanjuhla-asu.com

Nettiajanvarauksen aikojen lisäksi hääpukujen sovituksiin saatavilla ti-pe klo 10.30 alkavia aikoja (90min), tiedustelut sähköpostitse. Satunnaisesti saatavilla lisää aikoja hääpukujen sovituksiin nettiajanvarauksen aikojen lisäksi liikkeen aukioloaikojen puitteissa. Voit tiedustella näitä aikoja sähköpostitse, mikäli ajanvarausjärjestelmän kautta hääpukujen sovitusajat ovat lähes täynnä. 

Ajanvaraukset korjausompelu- ja muutostöiden aloituksiin/suunnitteluihin ja sovituksiin tehtyjen muutostöiden jälkeen tällä hetkellä ainoastaan sähköpostitse info@jyvaskylanjuhla-asu.com

Nettiajanvarauksen tarjoama aika on yhtä sovittajaa kohden. Jos teitä tulee yhtä aikaa esimerkiksi sulhanen + bestman / morsian + kaaso sovittamaan mekkoja/pukuja, varaa kaksi peräkkäistä aikaa. Palvelemme useamman samaan seurueeseen kuuluvan asiakkaan peräkkäin.  

Jos olet varannut miesten pukukokonaisuuden ja varaat ajan sen sovitukseen/noutamiseen, valitse sitä varten: Miesten pukujen sovituspalvelut > Miehen puvun/vanhojentanssipuvun HAKUsovitus.


Muuta huomioitavaa

Vältäthän voimakkaiden hajuvesien, itseruskettavien öljyjen/rasvojen sekä voimakkaan meikin käyttöä tullessasi sovitukseen. Näin tuottemme pysyvät puhtaina ja myyntikuntoisina, kiitos ymmärryksestäsi! 

Sovituspalvelumme ovat pääasääntöisesti ilmaisia. Jos aiot teetättää tai tilata mekon/puvun muualta ja haluat tulla sovittamaan esim. hääpukuja tai miesten pukuja, tällöin sovitus on maksullinen (20e/max 30min), myös mittojen ottaminen alk. 20e. Palvelu maksetaan sovituksen yhteydessä.  

Vuokratessasi meiltä asuja tai asusteita, tutustuthan näihin vuokrausehtoihin ennen vuokraamista. Vuokraamalla meiltä hyväksyt nämä ehdot.