Palvelemme ensisijaisesti ajanvarauksella.
Lue lisää ajanvarauksesta ja varaa sovitusaikasi täältä.


Meiltä löydät laajan valikoiman tuotteita hää- ja juhlapukeutumiseen!

Miesten pukujen vuokrausvalikoiman ja lisätietoja vuokrauksen sopimisesta ja etenemisestä löydät täältä. Vuokraushinnasto on täällä.

Sivuillamme olevat mekot ovat myyntituotteita eli omaksi ostettavia. Vuokrausvalikoimaamme kuuluvat hääpuvut, pitkät juhlamekot ja vanhojentanssimekot ovat tällä hetkellä nähtävissä ainoastaan liikkeessämme.

Hääpukuvalikoimastamme löytyy tuotteita mm. seuraavilta merkeiltä: Alexia, Art Couture, Bianco Evento, Christina Wu, Duber, Eternity Bridal / Eternity Bride, Manon, Morilee, Nixa, Party Line, Point Marriage, Rosa Couture & Sincerity. Joiltain merkeiltä meillä on useita eri malleja ja joiltain taas yksittäiskappaleita: jos siis etsit tietyn merkin tietyn mallin hääpukua, voit tiedustella, löytyykö meiltä sitä. Pitkistä juhlamekoista ja vanhojentanssimekoista löytyy mm. Dazzling -malliston malleja.

Kuvauksessa mainitut koot kyseisestä hääpuvusta ja juhlamekosta/vanhojentanssimekosta on liikkeessämme heti saatavilla. Kokojen mitoitus vaihtelee eri valmistajien kesken ja mekon kokoa on tietyissä rajoissa mahdollista pienentää/suurentaa pukuompelijalla. 

Jos kuvauksessa ei mainita hintatietoja, ota yhteyttä tiedustellaksesi hintaa, sillä osa valmistajista rajoittaa hintojen julkista näkyvyyttä.

Huomioithan, että myymillämme virheettömillä tuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Palvelemme ensisijaisesti ajanvarauksella. Varaathan lähtökohtaisesti aina sovitusajan etukäteen ja erityisesti silloin, mikäli tulet kauempaa. Saavuthan ajallaan varaamaasi sovitukseen tai tarvittaessa siirrät/perut ajan mahdollisimman ajoissa, kiitos! Voit varata sovitusajan mihin vuorokauden aikaan tahansa nettiajanvarauksemme kautta tai tiedustella vapaita sovitusaikoja sähköpostitse tai soittamalla aukioloaikojen puitteissa (ti-pe 12-17, la 10-15).


Taustakuva: Kirsi Hämäläinen