Meiltä löydät laajan valikoiman tuotteita hää- ja juhlapukeutumiseen!

Miesten pukujen vuokrausvalikoiman ja lisätietoja vuokrauksen sopimisesta löydät täältä

Sivuillamme nähtävät mekot ovat myyntituotteita eli omaksi ostettavia. Kuvien tiedoissa mainitut koot löytyvät liikkeestämme. Vuokrausvalikoimaamme kuuluvat hääpuvut, juhlamekot ja vanhojentanssimekot ovat tällä hetkellä nähtävissä ainoastaan liikkeessämme.

Hääpukuvalikoimastamme löytyy tuotteita mm. seuraavilta merkeiltä: Alexia, Art Couture, Bianco Evento, Christina Wu, Duber, Eternity Bridal / Eternity Bride, Manon, Morilee, Nixa, Party Line, Point Marriage, Rosa Couture & Sincerity. Joiltain merkeiltä meillä on useita eri malleja ja joiltain taas yksittäiskappaleita: jos siis etsit tietyn merkin tietyn mallin hääpukua, voit tiedustella, löytyykö meiltä sitä. Pitkistä juhlamekoista ja vanhojentanssimekoista löytyy mm. Dazzling -malliston malleja.

Kuvauksessa mainitut koot kyseisestä hääpuvusta ja juhlamekosta/vanhojentanssimekosta on liikkeessämme heti saatavilla. Kokojen mitoitus vaihtelee eri valmistajien kesken ja hääpuvun kokoa on tietyissä rajoissa mahdollista pienentää/suurentaa ompelutyönä (mm. yläosan kokomuutos) sekä monia malleja on mahdollista tilata eri koossa/värissä. Tilatun hääpuvun keskimääräinen toimitusaika on noin 3-5 kuukautta. 

Jos kuvauksessa ei mainita hintatietoja, ota yhteyttä tiedustellaksesi hintaa, sillä osa valmistajista rajoittaa hintojen julkista näkyvyyttä.

Palvelemme ensisijaisesti ajanvarauksella. Varaathan sovitusajan etukäteen ja erityisesti silloin, mikäli tulet kauempaa. Saavuthan ajallaan varaamaasi sovitukseen tai tarvittaessa siirrät/perut ajan mahdollisimman ajoissa. Kiitos!


Taustakuva: Kirsi Hämäläinen