Meiltä löydät laajan valikoiman tuotteita hää- ja juhlapukeutumiseen!

Miesten pukujen vuokrausvalikoiman ja lisätietoja vuokrauksen etenemisestä ja sopimisesta löydät täältä

Sivuillamme nähtävät mekot ovat myyntituotteita eli omaksi ostettavia. Kuvien tiedoissa mainitut koot löytyvät liikkeestämme. Vuokrausvalikoimaamme kuuluvat hääpuvut ja juhlamekot ovat tällä hetkellä nähtävissä ainoastaan liikkeessämme.

Yleisesti hääpukuvalikoimastamme löytyy tuotteita seuraavilta merkeiltä: Alexia, Art Couture, Bianco Evento, Christina Wu, Duber, Eternity Bridal, Manon, Morilee, Nixa, Party Line, Point Marriage, Rosa Couture & Sincerity. Joiltain merkeiltä meillä on useita eri malleja ja joiltain taas yksittäiskappaleita: jos siis etsit tietyn merkin tietyn mallin hääpukua, voit tiedustella, löytyykö meiltä sitä. 

Kuvauksessa mainitut koot kyseisestä hääpuvusta ja juhlamekosta/vanhojentanssimekosta on liikkeessämme heti saatavilla. Kokojen mitoitus vaihtelee eri valmistajien kesken ja hääpuvun kokoa on tietyissä rajoissa mahdollista pienentää/suurentaa ompelutyönä (mm. yläosan kokomuutos) sekä monia malleja on mahdollista tilata eri koossa/värissä. Tilatun hääpuvun keskimääräinen toimitusaika on noin 3-5 kuukautta. 

Jos kuvauksessa ei mainita hintatietoja, ota yhteyttä tiedustellaksesi hintaa, sillä osa valmistajista rajoittaa hintojen julkista näkyvyyttä.

Palvelemme ensisijaisesti ajanvarauksella. Varaathan sovitusajan etukäteen ja erityisesti silloin, mikäli tulet kauempaa. Saavuthan ajallaan varaamaasi sovitukseen tai tarvittaessa perut ajan mahdollisimman ajoissa. Kiitos!


Taustakuva: Kirsi Hämäläinen